Zijn er verschillende designs van RestaurantCadeau in omloop?

De rode draad

Onze rode RestaurantCadeau kaart is sinds 2009 uitgegroeid tot dé nummer 1 restaurant cadeaukaart van Nederland. In december 2016 is RestaurantCadeau ook verkozen tot Gift Card van het Jaar en daar zijn wij super trots op!

Kijk hier snel wat uw saldo is en kijk hier waar u onze cadeaukaart kunt gebruiken.

Fysieke cadeaukaart

Wij zijn constant bezig met het verbeteren van ons product en daar hoort zo nu en dan een vernieuwing van ons jasje bij, maar wij blijven altijd trouw aan onze rode kleur. Alle designs van onze rode cadeaukaart zijn nog in de omloop en kunnen gebruikt worden bij één van de duizenden deelnemende restaurants in Nederland.

Het gebruik van RestaurantCadeau is heel eenvoudig:

1. Kies een van de deelnemende restaurants door te zoeken op plaats of postcode. U heeft keuze uit meer dan duizenden locaties door heel Nederland.

2. Reserveer telefonisch een tafeltje bij het restaurant van uw keuze. Maak hierbij kenbaar dat u gebruik wenst te maken van uw RestaurantCadeau kaart.

3. Geniet van een fijne avond uit eten en betaal de rekening met uw cadeaukaart! Het eventuele restant kan door u per pin/contact worden voldaan.

Digitale cadeaukaart

Sinds 2019 is er ook een digitale versie van de RestaurantCadeau kaart beschikbaar.

Digitale cadeaukaart

Hieronder vindt u de stappen om uw digitale RestaurantCadeau te verzilveren:

1. Kies een van de deelnemende restaurants door te zoeken op plaats of postcode.

2. Reserveer telefonisch een tafeltje bij het restaurant van uw keuze. Maak hierbij kenbaar dat u gebruik wenst te maken van uw digitale RestaurantCadeau kaart.

3. Vergeet niet om uw digitale cadeaukaart/voucher mee te nemen en geniet van een fijne avond uit eten!

4. Betaal de rekening met uw digitale cadeaukaart. Het eventuele restant kan door u per pin/contact worden voldaan.

Let op: Sommige restaurants ontvangen graag een fysieke print van de digitale cadeaukaart. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende locatie.RestaurantCadeau is standaard twee jaar geldig na aankoop tenzij specifiek anders vermeld.