Mijn RestaurantCadeau is verlopen, wat nu?

RestaurantCadeau is standaard een jaar geldig na activatie in de winkel, indien de kaart is verlopen kan deze niet opnieuw worden geactiveerd.

De kaarten worden gemaakt en afgesproken voor één jaar, met hierbij geldende contracten en afspraken met de restaurants die meedoen aan het product. RestaurantCadeau kan alleen de bepaalde geldigheid garanderen conform de overeenkomsten met de aangesloten restaurants. Het is te allen tijde mogelijk om de vervaldatum en saldo te controleren op onze website.

Klik hier om uw vervaldatum en saldo te controleren

Indien uw kaart toch onlangs is verlopenkunnen wij u onze coulanceregeling aanbieden, hiervoor hanteren wij een coulanceregeling van 3 maanden vanaf de dag dat de cadeaukaart is verlopen. Valt u binnen deze 3 maanden? Dan adviseren wij u om uw 19-cijferige kaartnummer naar ons te verzenden zodat wij de coulance aanvraagprocedure kunnen starten. Hiervoor rekenen wij wel administratiekosten van €7,95.  

Klik hier voor uw coulance aanvraag

U ontvangt dan, mits u binnen de gestelde termijn valt, een nieuwe cadeaukaart die opnieuw 1 jaar geldig zal zijn. RestaurantCadeau is genoodzaakt hiervoor administratiekosten in rekening te brengen.

Valt u kaart niet binnen deze 3 maanden dan komt u helaas niet in aanmerking voor deze coulanceregeling.